Adem YÜZGEÇ - Okul Müdürü

1986 yılında Ceyhan´da doğdu. ilkokul ortaokul ve lise eğitimi Ceyhan´da tamamladı .2009 yılında Çukurova Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini bitirdi.  2021 yılında Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde yüksek lisans yaptı. 2009 yılında Nusaybin Süleyman Bölünmez Anadolu Lisesinde Bilgisayar öğretmeni olarak görev yaptı.2011  yılında bir yıl ilçe e-konferans yöneticiliği yaptı. 2012 İlçe Bilişim Teknolojileri Koordinatör Öğretmeni olarak görev yaptı. 2014-2018 yıllarında Yıldırım Beyazıt Ortaokulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2018-2023 yılları arasında Sarıçam Konaklama merkezinde okul müdürü olarak görev yaptı aynı zamanda konaklama merkezi eğitim koordinatörlüğü görevinde bulundu. Ağustos 2023´ten itibaren okulumuzda kuru müdürü olarak devam etmektedir Evli ve iki çocuk babasıdır.